torsdag 21 oktober 2010

Som vanligt lite blandat

Veckan började med en hundträff ute i Kungsbyn. Carina (http://www.chininas.com/) kom till Västerås och vi tog med hundarna till Kungsbyn så de fick springa av sig.

6 italienare, 4 cirnecos och 1 kines hade hur kul som helst.

5 italienare
Lena, Belle, Laura, Toffee och Nessa
Belle har sin tröja på sig så hon är lätt att ha koll på : )

3 + 3

Ett gäng

en gäng bild till


Det är alltid lika kul att släppa liksinnade lösa tillsammans så det gör vi igen.

I tisdags var det dags för mitt tandläkarbesök och bilen skulle besiktigas. Tandläkarbesöket resulterade i en tiodagars kur med smärtstillande och antibiotika (jippiii). Inte särskilt kul men det får gå, de som vet vad jag tycker om piller kan få tänka på mig : (  Jag har återbesök den 2 november och då ska tanden antingen tas bort eller så ska en rotfyllning påbörjas. Jag är inne på att ta bort den efter vad jag läst så det blir nog så.

Bilen gick igenom besiktningen med ett blankt papper dvs helt utan anmärkningar. Är bara så glad :) och det är inte alls dåligt för en -93. Hon är välskött min lilla sötnos. Vi fick byta en lampa och fylla på lite olja dagen innan så jag kan inte påstå att det var direkt avancerade saker att åtgärda.

Onsdagen låg jag däckad pga pillren jag fick på tisdagen, ont i magen, illamående, noll aptit och helt dissig i huvudet. Inte kul alls fast hundarna uppskattade en dag i sängen vilket inte var ömsesidigt då jag missade dagens lektion men men får trösta mig med att jag ändå troligen inte hade fått något utbyte av att ta mig till skolan som jag mådde.

I dag var det lite bättre men jag fick erfara en smärtattack när morgontabletten slutat värka och jag inte hann ta mitt på dagen tabletten i tid. Hemskt och jag fick lägga mig en stund på dagen pga det. Före lunch var vi några som träffades på stan för lite stadsträning + lite utställningsträning.

Imorgon är det lite jobb som väntar och sedan en helg full av skoljobb eftersom jag krasst nog har förlorat några dagar både före tandläkarbesöket och efter.

Belle växer och fyllde 13 veckor idag, tänk vad tiden går fort. Hon och katterna är bästa vänner vilket kan ses här nedan.


Ingen ovanlig syn hemma :)

Måste fixa ny ståbild också :) Idag på stadsträningen uppförde hon sig exemplariskt och vid utställningsträningen lika så. Hon är lätt att jobba med för det mesta förutom när hela kroppen spritter av bus. Senaste dagarna har det blivit allt kallare ute och det uppskattas inte alls och några mornar har lilla fröken sprungit iväg när vi ska gå ut. Vi har haft lite prat om det hon och jag men det bästa är att ta henne under armen, klä på sig och bära ut henne så hon inte får chansen att dra iväg. Hon blir allt bättre på att gå i koppel och vi har börjat träna att gå fint inför utställning och hon är riktigt duktig. Hon charmar alla som hon träffar men å andra sidan vem kan motstå en sådan sötnos.

1 kommentar:

  1. Så roligt med en "playdate"! Härliga bilder!
    Krya på dig och en puss till lilla Belle från oss!

    SvaraRadera