torsdag 7 oktober 2010

Bilderna kommer :)

Eva var här idag och vi hade en trevlig fotostund. Katterna uppförde sig mycket bra och några riktigt fina bilder tror jag att det blev :) Lena och Belle blev också fotade, Lena var inte riktigt på humör dock men nån bra bild fick vi nog till. Belle skötte sig så bra som man kan förvänta av en valp med 108 ben och energi till tusen.

Bilderna kommer dock inte i detta inlägg, men så fort Eva varit snäll och skickat dem så kommer de. Evas kamera är så mycket bättre än min så det är kul att få lite kvalitetsbilder. Kanske imorgon....

Men en bild bjuder jag på.

Här är halsbanden jag sydde igår. De är halvstrypsmodell och bandet¨dekorbandet är ca 1cm så hela halsbandet har en skön bredd på 2,5-3cm. Mkt passande till lilla Belle. Sydde två med lite storleksskillnad. Hon kommer nog bara använda det ena så om nån är sugen så finns det andra att köpa för en mindre summa + ev frakt. Mått kommer vi intresse men det är sytt till en IG-valp. Är någon helt överförtjust i dem så finns möjlighet att få ett i större storlek.

Belle är f.ö nöjd med sitt nya halsband, hon kliar inte alls lika mycket och verkar inte bry sig att det ska träs över huvudet.

När vi var klara med fotostunden så hade Eva och Raija veterinärtid för hälsokoll och vacc. Jag och Belle hakade på, nyttigt för de två stora att få vara själva en stund utan Belle och nyttigt för Belle att åka iväg själv. Efter det åt vi lite lunch pratade en massa innan de åkte hem. På lördag blir det troligen filmkväll hos Eva och sedan kanske vi ska agera taxi på kvällen, lite kul sådär :)

Nu ikväll var jag över och hämtade lite papper som pappa skrivit ut åt mig (han är så snäll, så slipper jag bråka med de på högskolan eller min ICKE fungerande skrivare). Fick även lite mat vilket inte var planerat alls men uppskattat för då slapp jag laga mat hemma.

Idag har det även regnat nästan hela dagen och för första gången var Belle tveksam till att sätta sig ute, kan förstå henne fullt och fast, vem vill kissa i regnet. Men efter ett par turer ute var det inte alls lika äckligt längre och sen har hon ett bra regntäcke med lite foder i.

1 kommentar:

  1. Finfina halsband! Själv har jag tummen mitt i handen om ens där ;-)

    SvaraRadera