söndag 24 oktober 2010

Lite från helgen

Det har varit en rätt händelselös helg och vädret har varit trist så det har mest blivit korta turer ute, igår kväll åkte vi till krumelurhagen så de fick springa av sig lite. Har blivit av med byrån i hallen vilket innebar att jag kunde flytta ut klöspelaren dit, den gör sig bättre i hallen. Ska flytta om kattlådorna också men det får bli imorgon eller så. Moon uppskattade att klösen flyttades, hon flög runt i den som en tok och så insåg hon att hon kunde klättra upp på garderoben också. Ska nog lägga något mysigt däruppe som de kan sova på.

Till nästa helg är det drive in utställning i eskilstuna för katt, släpar med mig Xantia och Moon dit. Är alltid bra med träning, ja Xantia behöver ingen träning men Moon. Moon är ju inte helt bekväm med att åka bil än så det blir dubbel träning både i bilåkning och utställning.

Ska försöka få till lite bilder under veckan också, måste ju försöka dokumentera Belles upppväxt och det går fort. Valpar växer som bekant väldigt fort och igvalpar är inget undantag, man kan nästan se hur de utvecklas från dag till dag. Benen blir allt längre och kroppen likaså, rasens karaktäristiska bröstkorg blir allt mer framträdande och babyhullet försvinner, huvudet blir mer elegant och förlorar det lite goa valpiga för att lämna plats åt elegans. Man får verkligen njuta så länge som det går.

Själv har jag börjat kika på True Blood, tycker så många har prisat den serien så varför inte kika på den. Än så länge imponerar den inte direkt men är heller inte jättetråkig. Har hunnit till avsnitt sju i första säsongen. Då ser jag mer fram emot sista filmen i Twilight sagan, kan bero på att jag tycker om böckerna, filmerna är lite sämre men ändå sevärda om man tänker bort böckerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar