torsdag 20 oktober 2011

4 veckor gamla idag :)

Tiden fortsätter att springa iväg, idag fyller de små liven fyra veckor, jag förundras varje dag över de små. Deras tänder börjar bli riktigt framträdande och börjar göra ont när de ska testa dem. De rör sig allt smidigare och framförallt snabbare. De leker som tokar av och till också, brottas, bits, släpar på leksaker och håller på. De har också lärt sig att sätter de igång och skäller så kommer jag till dem... Smarta små liv.

Belle är otroligt glad i dem och är där inne så mycket hon bara kan, det är kul att se hur Belle är med de små och att Agata verkar väldigt glad över att få lite hjälp. Lena är inte lika förtjust, hon gillar deras mat och hälsar på dem när det är folk här. Igår låg hon i köket när en vlap ville komma och sova och hon såg så otroligt besvärad ut, hon är lite rolig hon.

Lite bilder då

Belle och valparna (tre av dem)  i tisdags.

Hela högen 4 veckor gamla, de älskar Agatas "valpfria" säng som inte är så valpfri längre.

Brancaia, tröttis

Agata

Igår hade vi besök av Agatas delägare Anette och hennes dotter samt valparnas pappas ägare. Vi skrev papper så nu ska valparnas snart vara reggade. Deras fullständiga namn är också bestämda, har ju lurat på om alla skulle få dubbelnamn (och inte bara Beata) och så blev det :)

Nattsmygarn Bera Beata

Nattsmygarn Bianca Brancaia

Nattsmygarn Bina Balestra

Nattsmygarn Barocco Ben

Nattsmygarn Birillo Benedetto

Nattsmygarn Basilio Barolo

Enskilda 4-veckors bilder kommer dock inte idag då jag inte har någon fotohjälp, ska se om jag kan få hit nån imorgon som kan hjälpa till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar