måndag 19 december 2011

3v igår

och ordentligt med bilder den här gången :)

Eftersom inga varit här och kikat och bestämt sig ännu så är det fortfarande två tikar som söker egna hem men vilka ja det är en annan femma :) Vi börjar med enskilda bilder.

Chiharu
sötaste plytet :) och väldigt pussig

Chizuru
Hon är ljusare i verkligheten men bilder med bra färg var motivet inte lika fint, hon har en varm färg.

Chie
Är väldigt lik pappa i färgen vid samma ålder, tror hon blir härligt guldig i sin isabellfärg

Chiaki, pojken
väldigt ljus och fin i färgen

Chiyo
väldigt ljus i färgen


Lilla valpflocken har flyttat ut i köket och de små utforskar världen utanför korgen korta stunder, de är dock bra på att gå "vilse" och då är bästa sättet att hitta "hem" att skrika på nån. Ofta hittar man dem sisådär en dm eller två utanför korgen, om några dagar är de stadigare på benen och har lärt sig att hitta. De är väldigt sociala och pigga, pussar och smakar på en när man sitter hos dem och kommer alltid fram. Får man upp dem i knät somnar de inom kort. Härliga små ljuvlingar mina små <3

Första bilden från köket, såklart har Belle trängt sig ner hos dem. Mattan framför korgen är så att de står lite stadigare då golvet är halt för de små än så länge.

Igår var vi på något väldigt odjurligt nämligen julbord och inte vilket julbord som helst utan på Sundbyholms slotts julbord. Sundbyholm ligger utanför Eskilstuna för de som inte kan geografin, Sundbyholms travbana är ju rätt känd också. Fick ingen bild på slottet då jag glömde det nät vi kom och när vi gick var det mörkt. Maten var riktigt bra enda minuset var köttbullarna som var rätt gryniga och okryddade samt att de bruna bönorna var kalla... Men mätta och belåtna blev vi, de har ett helt underbart dessertbord eller ja det är ju egentligen flera stycken bord med allt man kan tänka sig.

Bjuder på lite bilder.


Servett

Pepparkakshus, slottet har såklart stått modell.

Trevlig dekoration.

Lite mat, supergott kallskuret kött av alla dess slag.

Godisbordet

Min desserttallrik. Det fanns massor av olika typ bakelse/tårt bitar av olika smaker och slag. Godast var nog de med chokladmousse.

När jag kom hem var jag sååå mätt så jag och hundarna tog en timme i sängen. Detta var nog det trevligaste julbordet på många år, hela familjen samlad och ingen behövde laga mat eller diska.

1 kommentar:

  1. åå så söta och näpna småttingarna är <3
    och jag tycker Belle är oerhört charmig som också vill vara med ;-)

    SvaraRadera