fredag 9 december 2011

Ilo har flyttat!

Igår flyttade Ilo (Birillo), jag var upp och hämtade hans husse vid båten i stockholm och sedan tillbringade vi dagen med hundarna innan det var dags att säga adjö. Ilo flyttar som jag skrivit tidigare till Finland och till sommaren kommer det bli hundutställning i Finland är det tänkt. Tar då med mig nån hund dit för att ställa. Är ju lite kul om man kan blanda nöje med nöje :)

Lestra verkar inte ha märkt att hennes bror är borta, hon busar på med Belle som vanligt, däremot är det skillnad att gå ut med en valp istället för två och det är lättare att klä på sig med en valp under armen än två.

Lenas valpar växer och frodas, på söndag är det två veckor gamla och då kommer det nya bilder. De är så tillfreds, sover och äter, piper väldigt lite och aldrig på natten. Lena är mån om sina små och det är som att hon vet precis när de börjar vakna och går då dit (om hon inte redan är med dem).

Ute är det just nu snöblask, känns lite våraktigt på något vis. Jag är glad så länge detta blask inte fryser på och blir blir till en isgata.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar