måndag 5 december 2011

En vecka gamla (igår)

Så blev de små en vecka gamla igår och jag fotade de små enskilt. Inte så kul med det ljus som är nu, tycker inte alls de får samma färg på bild som i verkligheten men men.

Här kommer de små


Chiharu, tik

Chizuru, tik

Chie, tik

Chiaki, hane, bokad

Chiyo, tik

Chiaki hanen är bokad (stannar på foder alt avelsrätt beroende på vad vi kommer fram till). Två tikar är i dagsläget bokade och två söker egna hem.


I lördags tog jag med mig Belle och cirnecovalparna på vinthundsträff (liiten 3 whippar, 3 afghaner och mina små) och besök hos afghanfröknarna. Både roligt bus och nyttig socialisering. Valparna var så duktiga

bjuder på en sovbild av de små.


Annat nytt då!!! ;)

Idag vid luch plockade en vän till mig i Finland upp min nya cirnecotik Abuluka Kita. Kita är född i juni och född i belgien. Hon såldes till Finland men behövde ett nytt hem och nu är hennes resa påbörjad. Bara att vänta på att få ta in henne till Sverige. bilder kommer. För de som undrar så var inte Kita planerad utan det bara hände. För Sveriges del är Kita ett gott tillskott. Hon har en bror här och själv är hon 0% med Birillo så om sisådär en 2,5-3 år kan det planeras valpar efter dessa två :) Det gäller att planera i god tid.

2 kommentarer:

  1. Fantastiskt söta små valpar :D Grattis! Så mysigt att kunna följa sådana små sötnosar, även om en själv inte kan ha fler (för tillfället i alla fall...) Ha det gott! Hälsningar Anna med egen liten italienar-vilding :)

    SvaraRadera
  2. Åh vad roligt med nya hunden!!! Och valparna är ju så söta! Hälsningar ilnara

    SvaraRadera