fredag 2 december 2011

Lite bilder

Igår tog jag med Belle, Balestra och Birillo till lilla hagen så de fick leka helt fritt utan att jag behövde ha stenkoll runt om. Det uppskattades en stund innan det blev kallt, de rusade omkring och busade en del, hittade pinnar och löv och fick godis när de kom till mig. De är faktiskt riktigt duktiga på att komma när jag ropar. Om mindre än en vecka flyttar Birillo till Finland så nästa vecka har vi tid hos veterinären för ny besiktning och Vera ska vaccineras.

Balestra och Birillo i sina tröjor som börjar bli små redan. De växer som ogräs de små liven.

Bus bland stenas, Balestra, Birillo och Belle

Balestra och Birillo har lyckats riva loss repet på katternas klös i hallen, måste laga... Självklart ser de skyldiga oskyldiga ut :)

Belle lyckades smita in hos Lena och kom fram precis när jag tog bilden på lilla killen i kullen. Hon är så nyfiken på de små och skulle nog helst ligga i deras bo tillsammans med Lena.

Nån som faktiskt sover mycket i lådan förutom de små och Lena är Vera. Till synes är hon välkommen, Lena bryr sig inte alls när nån av katterna kommer när de små så de får hållas. Skulle Lena visa minsta ogillande skulle de inte få hållas.

Lena med pojken och en av isabell tjejerna.

Ja just nu ser det ut som tre isabell och två grå men det kan ju ändra sig, ja de som är isabell lär ju stanna isabell men nån grå kan ju få för sig att ljusna.

De små går stadigt upp i vikt 15-20 gram per dag är det normala och jag är inte orolig längre för "pyttan" som vid födsel vägde 94g. De små blir lite rörligare för varje dag som går, de rör sig lite mer, sover inte längre i en stor hög hela tiden. De är mycket tystare än Agatas valpar var så faktiskt får jag sova rätt bra på nätterna även om vissa cirnecobarn som sover i sängen då och då väcker mig för att de behöver kissa eller busa.

För de som undrar så kommer det att bli tikar till salu i Lenas kull, vilka är dock inte bestämda ännu.

På kattfronten är det rätt lugnt, Shiro vet att han är hane. Moon gick i löp helt obemärkt så nu får Shiro bo avstängd från tjejerna några dagar. Han är inte så glad men det är helt förståeligt. Nu väntar vi bara på att det ska bli januari så vi kan scanna gänget så att vi kan se om den tänkta kullplaneringen håller och att Shiro ska få lite tjejer innan det är dags för ett besök hos veterinären och "knipsa" kulor. Vi ska även försöka få in nån utställning till så att Vera och Moon kan plocka sista certet till sina championtitlar.

På tal om inget så fick jag hem tre nya band idag
De två övre är ca 3cm brett och det nedersta är ca 2cm brett. Det finns ca 1,5m av de övre och 1m av det nedre så de räcker inte så långt. Önskas halsband med något av dessa band hör av er. Kika in på designbloggen för att se olika modeller. Dessa band passar till alla modeller.


Jag har även lite band kvar av det som sitter på detta halsband samt ett till guldigt.

Varför inte passa på att ge vovven ett nytt halsband i julklapp, hör man av sig nu hinner jag få ihop och skicka före jul.

1 kommentar: