lördag 4 maj 2013

Dorika är hemma

Dorika kom hem igår eftermiddag. Hon var sååå trött men glad att se både mig, Suvi, Lena och Belle. Lena får bo hos mamma över helgen och jag ska se om det finns nån som vill låna Belle lite. Hon lär bli grymt uttråkad eftersom Dorika har strikt vila.

Natten gick bättre än förväntat, Dorika vaknade några gånger men vi fick en hyffsad natts sömn. Värsta oron var att hon inte ville kissa. Men till slut imorse så kissade hon och senare gjorde hon nummer två också.

Eftersom ingen tratt passar på henne och en krage inte hjälper mycket fick jag sy en pyjamas när vi kom hem igår. Det fick bli en prototyp men den funkar bra.

En bild på Dorika med pyjamas och sko för att skydda bandaget.
 
Sova går bra trots ett stor ben.

Alla ben uppåt.
 
 
Nästa vecka ska vi in och ta bort bandaget och sen efter några dagar är det stygntagning och röntgen som gäller. Nu är det bara att hålla lillfröken stilla och inga hopp så ska hon läka ihop ordentligt.1 kommentar:

  1. Det härliga med djur är att de tar saker och ting som de är... "jaha, ena benet har blivit hårt och otympligt, äsch, då gör vi så här istället"... vi har mycket att lära oss av djuren. Ge Dorika en puss från mig! Och de andra fyrfotingarna också, så klart.

    Kram från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna.

    SvaraRadera