måndag 6 maj 2013

Det blir mycket Dorika nu

men det är ju ganska naturligt med tanke på omständigheterna. Igår skulle hennes smärtlindringsplåster bort och det var en pina. Det satt som berget oavsett vad jag testade men till slut så lossnade det. Dorika var inte glad vilket hon talade om tydligt med ledsna ögon och en massa prat. Hon är annars vid gott mod, nästan lite för gott mod ibland. Hon har inte ont och förstår inte alls varför jag hela tiden vaktar på henne. Nätterna går rätt bra men hon vill ju så gärna sova i sängen som hon är van vid och det är lite jobbigt. Hon piper och gnäller lite grann men på det hela taget går det bra.

På onsdag bär det av till Strömsholm för att ta bort/byta bandage och se hur operationssåret ser ut. Vi ska vara där redan 7:40 så det blir en tidig dag.

Belle har idag fått åka med Suvi och pojkarna till Önsta Gryta för lite bus och Suvi behåller Belle till imorgon. Belle är ju rätt trött på att inte göra så mycket så det var roligt för henne att komma ut och leka av sig idag.

Lilla Lena löper och om tycke uppstår nästa vecka så blir det smått i mitten/slutet av juni. Vid det laget ska Dorika vara återställd och kunna umgås med valparna när de växer upp. Vem pappan är talar jag om när parning har skett.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar