torsdag 16 maj 2013

Belle, Lena och Dorika

Belle har rest till syster Carina och Gammelmatte Gitte för lite semester medan Dorika vilar. Belle har fått en egen blogg http://www.sommarhunden.blogspot.se/ så att alla intresserade kan följa henne där. Belle lever loppan som ensamhund med två egna människor och en massa nytt att upptäcka :)

Lena löper eller ja löpte. Lena har alltid höglöp på dygn 12 och 13 från första bloddropparna, ja alla gånger utom den här. Vi var på pojkvänsbesök igår och Lena var inte ett dugg intresserad av hans inviter. Idag träffade vi en grannhund som Lena gillar jättemycket men se där inte idag inte. Hon verkar tyvärr gått ur löpet tidigare än vanligt eller så tjuvstartade hon och jag missade det. Hon brukar även vara väldigt tydlig med höglöp men inte den här gången, det har liksom knappt märkts att hon löpt alls. Tyvärr iom detta så ser det inte ut att bli några valpar i juli, vi får snällt vänta till nästa löp.

Dorika, vilar för det mesta väldigt bra men är pigg då och då. Men igår var hon lite billig. Kröp ur både tröja och tratt och sliskade på sina stygn på benet. Inte så bra men det går inte att hålla ögonen på henne 100% av tiden. Vi måste ju sova ibland och göra vissa saker som inte funkar med en hund under armen. Nu ska stygnen tas imorgon och sen hoppas jag att det inte kliar lika mycket på henne längre så att hon låter bli att vilja slicka på benet.

Nästa helg på söndagen den 26 bär det av med Movitz till Österbybruk. Dorika var ju också anmäld men hon får bli hemma av förklarliga skäl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar