onsdag 23 november 2011

Regn och grått

men det går framåt med de små utomhus, de börjar frysa fort men de korta studer vi är ute har de kul. Såklart föredrar de att få gå runt fritt, koppel är inte sådär poppis ännu men även det går framåt. De har även vant sig vid sina stickade tröjor ja det vill säga när de väl sitter på, när de ska på så tror de små att vi leker.

Birillo kommer kallas Ilo i sitt nya hem så jag håller på att lära om att kalla honom det istället för Birillo eller Rillo som han kallats. Balestra har jag kallat för Lestra men funderar på om hon ska kallas Leslie istället, lite beslutsångest sådär. Namn brukar falla sig naturligt om man inte tänker för mycket på dem.

En stor skillnad sedan Agata och fyra av valparna flyttade är matmängden som går åt. När alla bodde hemma fick jag springa och fylla på mat stup i kvarten men nu räcker det med 1-2 gånger per dag. Alla äter bra och valparna har helt övergett uppblött mat vilket är skönt och smidigt.

Lena börjar bli väldigt otymplig, sover för det mesta och tycker att mycket är jobbigt. Valparna är såklart inte på hennes favoritlista när de sätter igång och busar  och råkar springa över henne. Mindre än en vecka kvar till beräknad födsel och det är ett himla liv i magen, mao ligger de nog inte lika trångt som i Agatas mage där man knappt kände rörelser fast de var sex stycken.

1 kommentar:

  1. förstår det är något lättare nu när ni är några färre i familjen, skönt att slippa klä på sex busiga valpar tröjor flera gånger om dagen också kan jag tänka ;-)
    Så spännande med nästa valpkull! Såklart vi hjälper till att hålla tummarna på en grå hane!

    SvaraRadera