söndag 2 februari 2014

Eriko och Eikichi har flyttat

Så har då valparna börjat lämna boet. Först att flytta var Eriko som åkte på fredagskvällen, hon kommer nu heta Bella och bor tillsammans med en IG kompis som heter Bamse. Vi önskar henne all lycka till och tackar för de uppdateringar som kommit :)

Lördag lunch (idag) var det dags för Eikichi att flytta, vad han kommer kallas får vi vänta och se. Även han får en kompis, en whippet :) även där har det kommit små uppdateringar med hur det går.

Det värmer att få veta hur det går och de framsteg som valparna gör.

Nästa att flytta är inte bestämt i dagsläget. Jag vet att Eisuke kommer bo kvar några veckor till, Emiri får vi se hur det blir med och Etsuko får flytta när en familj ar fallit för henne.

Idag blev det mer bilåkande för valparna, jag hade en bur att hämta uppe i Bromma så idag tog i oss dit. Väglaget var helt ok att köra i trots en del varningar och vi hittade utan problem. När vi ändå var uppe i Bromma passade vi på att besöka bromma zoo eller zoo.se som de heter. De hade flyttat några meter sen jag var där sist och jag föredrog nog gamla lokalen. Jag köpte massor av tugg (skinkben i olika storlekar och tuggpinnar), en innerbädd till plastbädd och lite annat. Emiko och Emiri fick följa med in, superbra miljöträning och tjejerna fick massor av uppmärksamhet.

Suvi fotade lite med telefonen.

Lite klappar åt valparna

Emiko ska upp på axeln

slåss gjorde hon också

Vi stannade även en snabbis på en djurbutik i barkarby som hette xl zoo men det var en besvikelse. För det första så fungerade inte deras kortmaskin och utbudet i affären var väldigt sådär, priserna likaså. Köpte iaf tre burkar med burkmat i lite spännande smaker (ren och älg bl.a), lite godis och två lysande halsband som var på rea.

Sen bar det av hemåt men med stopp i Enköping för nått att äta.

Väl hemma så var valparna som tossiga när de fick smaka burkmaten med ren och sen blev det skinkben. Mums och slurp sa det :) Själv tillbringade jag kvällen med att springa i tvättstugan och nu är det natt.

Söndag blir en slapp dag med bara några måsten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar