lördag 12 oktober 2013

Hösten är här

även om det är en del "varma" dagar så har alla träd bytt färg och hösten känns i luften. Det är mörkt redan vid sjutiden vilket är lite tråkigt såklart men det hör ju årstiden till. Förkylningstiderna är här också och jag har legat sjuk de senaste dagarna men mår bättre nu.

Hundarna mår bra och vi njuter av hösten och den värme som finns kvar. Det märks att de inte är så förtjusta i de kallare dagarna. Jag ska också gå igenom deras garderob och ev sy upp lite nytt. Vet inte om jag skrivit det här men det fick bli en ny symaskin här hemma då min gamla Husqvarna börjat bråka ibland. Den nya en Janome Easy Jeans känns rätt ok, vi är inte bästisar än men det kommer väl. Har dock bara sytt lite mindre grejer på den än så länge. Fördelen med den här maskinen är att den är mekanisk och orkar med att sy i alla tjocka lager som krävs när man syr hundhalsband.

Belle bloggar vidare borta i Gullspång http://sommarhunden.blogspot.se/ och som man kan läsa lever Belle loppan :) med all uppmärksamhet en italienare kan önska sig.

Ja det var lite just nu.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar