torsdag 17 oktober 2013

Blött, blötare. blötast :)

Ja hösten börjar kännas rejält nu och jag är fortfarande sjuk. Har varit till läkaren som konstaterade att jag har lunginflammation så nu ska det ätas antibiotika. Det blir med andra ord ytterligare nån vecka eller två i stillhet. Får hoppas på uppehåll så att jag iaf kan åka och släppa tjejerna i lite hagar om jag inte orkar/kan promenera.

Dagar som idag bryr sig tjejerna mycket lite om att röra sig ute, de är inte alls förtjusta i regn. Under filtarna i soffan hittar man dem som oftast. Som kan ses här nedan.Men annars är det roligt ute, Dorika ÄLSKAR alla löv och leker som en liten valp i alla lövhögar som finns. Ekollon och kottar är andra favoriter ute och det här med att gå fint glöms lätt bort när något av ovanstående kommer i hennes väg.

Tidigare i veckan började vi ta vägen förbi Råby IP, de har börjat sina bandy eller om det är hockey.... träningar och det låter som bara den när bollen/pucken slår i väggarna. Toppenträning för att vänja Dorika vid höga och hastiga ljud. Lena bryr sig inte alls och Dorika verkar inte heller tycka att det är nån stor grej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar