onsdag 9 januari 2013

Dags för ett inlägg :)

Sådär, det nya året har startat med raketfart. Bloggen verkar ha fnatt idag så inga bilder tyvärr.

Denki har flyttat, katten Vera kan få bebisar vilken minut som helst, vädret går upp och ner, utställningar på g, massor med roligt att göra med symaskinen osv.

Vi börjar med symaskinerna :)
Jag har fått hem 27 rullar med brodyrtråd och jag har redan börjat brodera lite. Boy och Movitz täcken har fått namn och telefonnummer broderat på sig bland annat. I övrigt så sys det halsband i olika modeller och storlekar. Goa Suvi kom med en julklapp igår, massor, ja massor av meter med roliga dekorband som bara väntar på att få bli halsband.

Denki!
Ja lilla Denki har så fått ett eget hem, vi väntar med spänning på en liten rapport om hur det har gått.

Utställning:
Förhoppningsvis blir det utställning i helgen, dock verkar det dröja med bekräftelse/PM då varken jag eller vännen som ska åka har fått nå PM. Har det inte kommit imorgon får jag kontakta klubben och kolla läget.
Sen blir det Karlskoga 3:e februari.

Vera:
Vera är väldigt höggravid och vi har väntat på att det skulle komma smått från i helgen, men hon håller på dem. Hoppas snart de kommer, är så nyfiken.

Vädret är inte kallt men pendlar mellan plusgrader och några minus så det är halt och ogästvänligt att promenera vilket hundarna upplyser mig om varje promenad.


Ikväll har vi tid hos veterinären för Movitz 1:års spruta och besiktning av mammas katt Solo. Veterinären ska också få kika på Movitz lilla fläck som dök upp, han har bitit bort lite päls på en fläck som behöver kollas upp.

Nu dags för verkligheten igen ;) bilder kommer när bloggen samarbetar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar