lördag 28 januari 2012

Fredag

Lille Chiaki, numera Movitz som flyttade igår har gjort sig hemmastadd i sitt nya hem. Han delar dessutom blogg med Boy och Sillen som han bor ihop med. Läs mer här http://thatnewdogsmell.wordpress.com/ massor av fina bilder på lillkillen och hans nya kompisar.

Idag har det hänt mycket. Från början kanske?

Min fina bil Peggy är hemma igen, hon gick igenom besiktningen utan en anmärkning så jag är jätteglad. Så skönt att ha sin egen bil hemma även om mamma snällt lånat ut sin när jag behövt bil.

Sedan gick mitt tredje par skor, japp tredje par skor för vintern sönder idag, det var mindre kul. Det mest tråkiga var att de senaste har jag bara haft ett par månader. De andra två var iaf nått år eller två gamla. En tur till Erikslunds shoppingcenter löste dock det problemet. Två par skor köptes på deichmann skor och ett par på din sko.Två platt och ett par med lite klack sådär. Bilder :)

Älskar dessa och äkta rakt igenom så de bör hålla många år, iaf 2 års garanti från Din sko.

Supersköna, kanske inte de snyggaste men finare IRL än på bild.

Trevliga skor till jobbet tror jag.

HUNDBILDER :) Japp en liten bildbomb idag med.

Belle och Shiro, mysiga kompisar.

Chie, såå söt och så himla trevlig och alltid framme när jag håller i kameran.

Chiharu och Chie. Sista kvällsbuset med syrran, imorgon flyttar Chiharu.

En sällsynt fikapaus. Lena håller på att vänja av valparna men ibland får de ta en liten slurk.

Chiyo sover nästan på huvudet. Trött efter veterinären.

Här började de vakna igen efter veterinärbesöket.

Kita och Chie (med övriga gänget under elementhängaren).


 Idag åkte vi en snabb tur till hagen så tjejerna fick röra sig lite, uppskattat men de blev kalla fort. Imorgon lördag blir det ingen hundträff för Chiharu flyttar men vi försöker boka lekdejt till söndag istället och hoppas på att det inte är allt för många minusgrader.

Valparna har varit lite trötta sen igår men nu är de pigga som attan igen. Idag köpte jag märgben till de stora hundarna. 19:95:-/kg på City gross, 3st/förp så två förp blev det och jag tänkte vara smart så de fick alla sex för att inte stjäla av varandra. De små var också snabba med att smaska lite. Chiharu greppade ett ben och drog iväg fort som attan, det var nästan lika stort som henne själv ju. Sen bytte hundarna ben med varandra och sist jag tittade hade Kita alla fyra benen i sängen. Tack för den tjejen. Fick en bild på Lestra med ett ben, i min säng var annars.

Hon är så söt lillstumpan.

1 kommentar:

  1. Ja se så det kan gå. Ramlade in här via nån kattblog och sen ser jag Movitz som bor hos matten som är min blogkompis sen många år.

    SvaraRadera