söndag 17 juli 2011

Rolig lördag :)

Igår började vi med lite skön sovmorgon för att sedan åka ut och hämta upp lite italienare med ägare runt om stan och sedan drog vi till vinthundsträffen. Gårdagens vinthundsträff dominerades av italienare, fem stycken men såklart hade vi sällskap av några whippet, afghan och en borzoikompis. Totalt 13 vintisar på plats om jag kommer ihåg rätt. Efter träffen plockade jag upp mamma och vi drog upp till Stockholm på besök hos Agata. Då Agata löper fick hon efter besöket följa med hem för att Eddie ska slippa stressen kring att ha en löptik hemma. Just nu väntar vi på Agatas höglöp då hon ska paras, vi hade räknat med att det skulle varit dags igår men icke sa nicke inte ett tecken på höglöp här inte. Bara att vänta några dagar och hålla koll på damen i fråga.

Katterna är inte helt glada i det nya tillskottet. Agata vill så gärna hälsa men katterna bara tittar surt på henne och går undan men de tinar nog upp snart som de brukar. Fast man ser att de är lite sura på att inte kunna mysa med Belle och Lena som de brukar för Agata är för nära.

Idag började vi dagen med en kortkissrunda men före lunch tog vi med oss lite hundmat och promenerade bort till lilla råbyhagen för lite lek, matsök och fotosession. PÅ hemvägen strosade vi runt och njöt av vädret och tjejerna nosade på allt. Vi släppte fram en äldre herre på cykel som kom på cykelbanan och när han cyklar förbi kläcker han kommentaren: De där ser farliga ut. Man kan undra om han menade allvar eller inte, jag svarade med att jaså gör dem :)

Nu ska jag äta lunch och efter det ska jag sätta mig och sy, ska bla sy reflexer att trä på kopplen, inser att de behövs trots sommaren med tanke på hur mkt vi är ute även på nätterna vissa dagar. Det är rätt mörkt där någon har haft sönder lamporna längs vägarna. Imorgon ska jag ner på stan och bla köpa hem lite mudd så jag kan göra klart overallerna som ligger och väntar och sedan ska Agata ner och visas för en bekant.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar