torsdag 14 juli 2011

Livet går sin gilla gång

Zilly och bebisarna mår bra, de växer och frodas och nya bilder kommer inom kort. Katterna här hemma frodas de med, varje morgon sitter de i fönstret eller ligger i sängen och njuter av solen de få timmar den nu ligger mot våra fönster. Nackdelen med att på här är att solen skyms av huset mitt emot och att vi inte har några fönster på baksidan. Fördelen är att det aldrig blir olidligt hett här inne utan alltid är behagligt varmt. Tur att katterna iaf tar tillvara på den stund som solen lyser, de ser så glada ut. På kvällarna sitter de och "jaga" flygande kryp som flyger utanför fönstren eller "skäller" på fåglarna som brukar sitt i trädet utanför.

Hundarna mår bra, Lena är fortfarande lite mjuk i hullet och det börjar bli läge för cykelturer, har varit på väg några veckor nu och har börjat träna med att gå med cykeln bredvid dem. Lena är ju van men Belle undrar var vi håller på med, största problemet är allt vilt ute. Harar och fåglar överallt och som bekant "försvinner" allt utóm dessa villebråd när mina tjejer får syn på dem. Vi tränar och tränar men både Lena och Belle tycker ju att det är så kul med något levande att springa efter. Förra året var Lena inte alls lika på men stroligen triggar de väl varandra. Mer träning är ju ända svaret. Promenader har vi dock gott om både i längd och antal, är ju så skönt att vara ute just nu, idag tog vi tex oss en promenad ner till stan och sedan hälsade vi på mamma en stund.

Till helgen ska vi upp till Stockholm och hälsa på Agata och Eddie med familj och även Pippo kommer på besök. Ska komma ihåg kameran :)

På människoplanet då. Idag såg jag första delen av sista Harry Potter äventyret och imorgon är det dags för del två samt middag på Jensens. Vi bestämde oss för en biff och bio biljett och bokade imorgon, det blir jag, mamma, pappa och lilla lillebror. Trevligt med lite familjemys.

Har sytt en del också så bilder på lite overaller mm kommer upp när jag har plockat dem ur kameran.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar