lördag 5 mars 2011

Peggy

Min fina Peggy (bilen) strular med lysena. I torsdags när jag körde till Arboga bytte jag till nattlysena och när jag vred av dem så vägrade parkeringslysena slockna trots att bilen var avstängd. Jag hoppas vi kan få bukt på det problemet idag.

I torsdags var vi till djurspecialisten i Eskilstuna på deras VIP kväll. De har byggt ut i sina lokaler, det kändes minst dubbelt så stort som förut. Jag köpte varsin ny stickad tröja till tjejerna en svart till Lena och en röd till Belle, jättefina från Limex. De gamla börjar bli väldigt tråkiga i form och har börjat gå sönder. Skulle eg sticka nya men har inte tid just nu, stickar ju mössor på löpande band :) Ska sticka tröjor i sommar i ullgarn, har hittat ett perfekt garn till just det så får de nya till nästa vinter. Jag köpte även lite gottis till tjejerna. Mamma köpte en elementbädd och en så söt korg som såg ut som en nyckelpiga.

Idag ska vi även försöka ta oss förbi hagen men det hänger på hur det går med bilen. Vädret känns ok så jag hoppas vi kan ta oss dit så mina tjejer får springa av sig lite.

Återkommer med ev bilder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar