lördag 15 januari 2011

Vinthundsträff igen

japp varje lördag halv ett kan man komma på vinthundsträff på Haga i västerås. Där finns en rätt ok stor hage som våra vintisar kan få springa i. Vissa veckor är det flera hundar där och andra kanske man står där själv, typ som drop-in träff man kommer om man kan och vill.

Idag var det två whippets, en borzoi, två afghaner och mina tjejer på plats. Lena gick omkring lite mer och var jätteglad när vi kom dit. Såfort hon såg var vi var när bilen stannade blev hon så exalterad och glad. Belle tinade upp och gjorde försök till att leka men det är fortfarande lite läskigt när alla hundarna kommer på samma gång, men det blir bättre och bättre för varje gång. Det är ju precis den här träningen hon behöver min lilla tjej. Nu på vintern blir det ju inte lika långa promenader och det är väldigt få hundar ute öht så det är bra att kunna träffas regelbundet och i hagen är ju snön nertrampad vilket underlättar.

Inga bilder från idag tyvärr.

I övrigt sitter jag med de sista skolgrejerna för terminen som tar slut nästa vecka, känns skönt att få iväg allt nu.

På utställningsfronten är det lugnt, hade tänkt anmäla till en inoff i Örebro så Belle fick lite träning men tyvärr så blir det inte av. Vi får se när nästa passande utställning är istället, jag egentligen inte bråttom men det är ju bra om Belle får lite träning. Vi ska försöka dra igång lite ringträning här i stan också så fort det antingen blir bättre väder (snön är borta) eller vi kan hitta nån lokal att vara i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar