tisdag 8 juli 2014

Veterinärbesök

Imorse åkte jag och hundarna till veterinären, idag var det dags för Dorikas hälsotest. Vi fick snabbt komma in till "vår" veterinär Lena som också hjälp oss med Movitz ögon. För fick hon droppar i ögonen och sen kände Lena igenom knäna. Dorika har helt normala knän :) Efter en stund till fick hon fler droppar och sen var det dags att släcka lampan. Dorika var duktig hela tiden som Lena kikade i ögonen och resultatet var utan anmärkning. Dorika har fina friska ögon.

Eftersom både knän och ögon var fina passade jag på att fråga om Dorikas ben och vi hade tur, de kunde smita in oss på röntgen redan idag. Dorika skötte sig exemplariskt och vi behövde inte ens ge henne lugnande. Det hela ser bra ut, plattan ligger där den ska och ser ut att ligga helt still. Med facit i hand så gjorde vi rätt som inte tog bort plattan. Dorika kan leva på normalt vilket jag är så tacksam för.

Dorika i väntrummet, att sitta på golvet är inte direkt italienarmässigt tycker hon.


Så med detta kan jag nu så smått börja planera för att Dorika kan få bli mamma :)


Idag har vi umgåtts med Raija, två turer till en hage och valparna fick komma in hemma hos Eva, Johan och Raija. Jättespännande med MÅNGA rum och massor av yta att röra sig på.

Imorgon kommer Cooper på kortbesök igen och till helgen kommer Raija. Kul att kunna hjälpa sina valpköpare och vänner när det behövs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar