tisdag 30 juli 2013

Semestergäst

Idag på förmiddagen fick vi hem en semestergäst. Lilla (numera stora) Denki stannar här några dagar. Denki har blivit en stor fröken och börjat löpa och hon har ju även växt lite sen hon flyttade hemifrån. Det var lite spänt mellan tjejerna först men det har lugnat ner sig. Efter att Denki kommit hem åkte vi till Zoocialen här i Västerås och hämtade 4 säckar foder och lite gottis till hundarna. Där mötte vi Suvi och pojkarna Boy och Movitz (ingen Tails idag). 

Vi åkte tillsammans för att handla lite och äta lunch innan vi åkte till Önsta och lånade agilitybanan så att hundarna fick röra på sig lite. Denki löper visserligen men snäste av Movitz så det tjongade om det vilket gjorde att vi lät dem springa lite tillsammans. Denki och Movitz sprang en hel del. Dorika fick faktiskt gå lös lite och hon rörde sig så fint och försiktigt. Suvi passade på att fota en massa bilder :)
 
 

Denki poserar utställningsvis :)

Sitt-pose

Puss

Rumpnosande
Dorika, Denki och Movitz

Denki och Movitz leker

och springer

och springer

och springer, medan de andra roar sig i lugn och ro

paus för nosande

På väg att rusa iväg

Wihooo!!!!

lite lugnare

Dorika, Denki och Movitz igen.

Småsnack eller nått? :)

En bild med alla 5!!!!
 
 
Det småduggade hela tiden vi var i Önsta men hundarna hade kul ändå. När vi lämnade av Suvi och pojkarna hade regnandet ökat och när jag och tjejerna kom hem ösregnade det. Vi vilade en liten stund när vi kom hem, jag var fortfarande lite trött efter gårdagens snuvande pga damm i förrådet. Sen tog vi oss en kort promenad och det regnade fortfarande och sen har tjejerna vilat en del i soffan medan jag gjort nytta och suttit lite vid datorn.
 
Denki äter också, gärna av Lena och Dorikas mat och de av hennes mat :) Lite komiskt är det. Både Dorika och Lena var väldigt intresserade av Denki medhavda påse, för i den fanns det både god mat och gottis.
 
Jag tror tjejerna kommer sova gott inatt :)
 
Som ett litet PS så är Spökis väldigt intresserad av Denki och hon av honom. De har lekt lite :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar