måndag 14 november 2011

Nästan 8 veckor gamla

Ja tänk, på torsdag börjar de små flytta. På onsdag har vi tid hos veterinären för sedvanlig spruta, chip och besiktning även vägas ska de små göras. Min lilla våg slutar vid 3 kg och det är flera som passerta den gränsen. När Agata var valp och 8 veckor gammal vägde hon 4 kg så det är väl där de största ligger.

Lite ståbilder, de sista innan skaran splittras för alltid. Tänk att tiden gått så fort och så mycket de hunnit med under dessa veckor. Från små knyten till små raska valpar med egna personligheter. Jag vet att jag tjatar om att tiden går fort men det gör den verkligen och det är svårt att fatta.

Nattsmygarn Bera Beata, bokad

Nattsmygarn Barocco Ben, till salu

Nattsmygarn Birillo Benedetto, bokad

Nattsmygarn Bianca Brancaia, bokad

Nattsmygarn Bina Balestra, stannar

Nattsmygarn Basilio Barolo, bokad

Den som kommer stanna här hemma är Nattsmygarn Bina Balestra, hade först tänkt behålla hennes syster Brancaia men med tanka på deras utveckling hittills och med tanke på hur långt Brancaia ska flytta så blir det hon som är mest utvecklad som åker, jag kommer ju att behålla avelsrätten på Birillo så även om Balesta inte blir den där perfekta så har jag linjen kvar. Brancaia förväntar vi oss stordåd ifrån :)

Barocco söker eget hem, gärna med träningsintresserade ägare. Han är väldigt snabb att komma när man ropar och han lystrar redan till sittt smeknamn Rocco. Vi har testat lite småsaker och han är lärorik.

Sötbild på Rocco
Rocco ser i dagsläget ut att ärva mycket av sin far.


Birillo var inte alls på humör att bli fotad vilket kan ses på bilderna nedan

Leka leka leka.....!!!!!!

eller sitta i famnen det är grejer det, att tså still är bara tråk ju...

Sötbild på Brancaia
och en sötbild på en helt nyvaken Balestra 

Som vanligt tränar vi att klippa klor, titta tänder och annan vanlig hantering. De ska också få bada imorgon så att de är fina till veterinärbesöket på onsdag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar