måndag 13 juni 2011

Jaha ja

Inte har det blivit några uppdateringar eller utlovade bilder, fy på mig. Tiden flyger iväg och när jag väl har satt mig för att fixa har bloggen strulat, kanske ska man byta blogg eller så står jag ut vi får se.

Hundarna mår bra, inga löp i sikte vad som går att se men jag hoppas Belle sätter igång snart hon är ju ändå över tio månader nu. Lena har gått och blivit skendräktig och på köpet fått en massa mjölk eftersom katterna gärna snuttar på henne. Som det ser ut nu får jag skjuta på tänkta utställningar. Belle är så slynglig och Lena är inte läge att visa förrän mjölken har försvunnit helt.

Katterna mår bra, vi försöker planera in lite utställningar. Ashton har ju ett cert kvar till IC och både Moon och Demon behöver ut och visas upp. Vi väntar också på att Zilly ska föda, vi hoppas ju på en fin halvsyster till Moon som kan ersätta det vi förlorat iom att Moons pappa har HCM. Demon är troligen fullbokad vad gäller parningar här i Sverige, ev kanske han finns för nån mer hona vi får se. Han är fin min lilla kille och så härlig :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar