torsdag 30 december 2010

BILDER!!!! obs långt inlägg

Japp, äntligen så har jag tid/ork osv att lägga upp lite bilder och jösses vad bilder det fanns i kameran :)

Det har ju hänt en del sedan sist också, Belle har varit med om sin första jul och självklart fick de smaka lite julskinka. I julklapp fick de gottis och två nya sängar båda sakerna uppskattades väldigt mycket. Jag har börjat sticka hundmössor, det finns ett mönster ¨på finska som är hjälppligt översatt till svenska och detta håller jag på och leker med. Det kommer bli en drös med mössor som är "prover" så finns det intresser för en provmössa hojta tills. Säljes för en billig penning så det täcker materialet.


Här är tre provmössor, har stickat dem lite olika. De sitter förvånansvärt bra, en är lite stor för mina tjejer så den glider när det går gör vilt till. De har lite olika längder på både hals och "strut" där bak. Har nyss blivit färdig med en blå/grå men bilderna blev för mörka. Ska fixa en bild snarast.

Här är Belle i en av mössorna

Och Lena i en

Visst är de underbart söta :) och nej jag är såklart inte alls partisk... eller ja kanske lite


Idag är det näst sista dagen på året och imorgon ska vi "överleva" nyår. Hittills har inte Belle eller Lena brytt sig alls om de spridda skurar med smällar som hörs ute så jag hoppas vi kan boa in oss hemma med lite högre volym på tv och slippa tänka på alla dessa onödiga fyrverkerier som alla ska bränna sina pengar på. Vi har planerat en meny för kvällen både för två och fyrbenta, nya fin glas är inhandlade och så planerar vi nån bra film att fördriva delar av kvällen med.

Några fler bilder ska jag väl bjuda på också.

En bild på Belle under lite ståträning, klia och ¨belöna men inte hålla på att flytta en massa. Svårare än man tror ffa med en valp.

Belle undersöker snö

Belle idag, trött.....

Lena har åsikter :)

Det är inte bara Moon som är korkad och diar på Lena, nu har även Vera lärt sig.

Vera och Moon

Vera och Moon igen

Hela CRX ligan. Vera älskar vatten (ja trot eller ej) och hon lurar de andra att det finns roliga saker i handfatet.

Vackra Moon

och vackra Vera

Ja nästa inlägg kommer nog nästa år om jag inte får till några fler mössbilder till imorgon men vi får se. Om jag inte hinner så GOTT NYTT ÅR önskar vi er alla.

3 kommentarer:

 1. åh äntligen lite bilder :)) Så "vuxen" hon börjar se ut, lilla Belle! Härliga foton på katterna i handfatet! Gott Nytt År!

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Vart har du hittat mönstret på mössorna? Skulle också vilja sticka en till min lilla älskling :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mönstret hittade jag på flera olika forum för många år sedan. Om du söker på google så kommer det fram lite olika. Det finns även fb grupper som har mönster på olika mössor.

   Radera