lördag 21 augusti 2010

Utställning i Eskilstuna

Imorse drog vi trots regn till Eskilstuna (och inte Köping som jag skrev på FB, I Köping för några helger sedan blev Lena Bt-2 med CACIB) och dagens utställning. Agata var med som sällskap och Lena visades. På plats hade vi trevligt sällskap (tack!!!) och jag fick gosa massor med lilla söta Nessa (Chininas Vanessa the Volunteer, italienare) som bor hos Kennel Chininas en liten valp är en ren fröjd att mysa med.

Nio italienare deltog idag varav 3 hanar och 6 tikar. Lena fick en etta med CK och slutade som tredje bästa tik. Hon fick bra kritik och det trots höglöp, blodfläckar och ingen lust alls att stå still. Hon kan ju vara lite sådär vid löp (och även skendräktighet). Hon är så duktig min lilla älskling.

Har tyvärr inga bilder, kameran blev kvar hemma.

Nästa utställning för Lena är inte planerad i dagsläget, ska försöka satsa lite på katterna också. Xantia jagar sin GIC titel och det går ju bra, hittills bara raka cert :) sedan hon började sin karriär. Moon är i startgropen på sin karriär så det gäller att få henne bekväm i utställningsammanhang och hittills har det ju gått super men så har hon ju sin mor att brås på.

Agata har inga utställningar alls inplanerade, efter fyra raka tvåor har vi tappat sugen lite hon och jag. Funderar på att ta ut henne på banan istället ett tag, kanske lite LC också vi får se. Agility tränar vi ju lite då och då men eftersom fröken troligen aldrig kommer kunna gå lös på banan med andra hundar runt omkring är det bara för skojs skull.

Hemma hos mamma har två kattungar flyttat, hon har en söt liten tös kvar till salu, bilder finns på hemsidan.

1 kommentar:

  1. Carina i Norberg21 augusti 2010 19:54

    Grattis till fina resultat i dag!Läste Köping på FB och blev så fundersam å undersam vad det var för utställning ha ha=))

    SvaraRadera