torsdag 26 augusti 2010

Lite av varje

jobb imorgon, vi hoppas vi slipper fisken till lunch och att det är bra väder så alla barn får vara ute och röja. Ska leta fram en bättre jacka än den jag har ifall det blåser. Är verkligen uppiggande att vara med ett gäng barn en hel dag :)

Imorgon drar även Västerås marknad igång och håller på hela helgen, tyvärr lovas det dåligt väder under helgen själv kommer jag besöka den imorgon. Kommer troligen att gå runt där med syrran och Fredrik, kanske någon mer vi får se.

Imorgon åker kennelflickan hem under helgen men hon kommer tillbaka på söndag (om hon inte drar på sig någon sjukdom vill säga)...

I helgen ska jag syssla med tråkiga saker inför skolstarten men även fixa här hemma. Bland annat måste frysen frysas av och nu är den snart så tom att det går. Håller även på att tvätta alla mattor här hemma och det tar en evig tid då de är handtvätt på dem. Och de torkar långsamt.

Har även fått mycket goda nyheter som jag kommer avslöja mer om senare, närmare bestämt om mindre än en månad. Vi är iaf väldigt spända och glada :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar