fredag 1 februari 2013

Nästan en vecka sen sist.

Idag är det första februari, under januari har vi haft ett varierande väder med allt från regn på nyår till -19. Själv är jag inte så förtjust i vintern och hundarna håller med till stor del, vi föredrar alla när det är lite mildare väder och vi kan ta vara långa sköna promenader. Men för var dag som går kommer vi närmare varmare väder.

Sen sist så har Denki flyttat till Mariefred och vi önskar henne all lycka till. Hon har där både hundkompis och kattkompisar och en helt egen tvåbent familj. Det har kommit små rapporter om att hon är underbar :)

Kattungarna har blivit tre veckor gamla och växer så det knakar. De ska under helgen få flytta ur sin nuvarande bostad och ut i köket med lite mer utrymme, plats för sandlåda osv. De är verkligen aktiva för att bara vara tre veckor gamla :)

3 veckors bilder

Hela gänget med tjejen längst bak.


Ljusa pojken.


Mörka pojken.


Tjejen

1 kommentar:

  1. Oooooo.... vill haaaaa! De är så jamarsöta att jag går i spinn, tror jag... jag bara KAN inte motstå små rexar... och stora rexar... och... nu skall jag ta en lugnande kopp te, tror jag. Hoppas fortfarande att vi skall kunna ses på söndag, men lämnar öppet som vi kom överens om...

    Kram från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna.

    SvaraRadera