fredag 7 mars 2014

Liten uppdatering

En del har hänt sedan sist. Felix (Eisuke) har flyttat hemifrån. Han bor numera hos Åsa (Grand Blossoms kennel) med familj och han har fått tre hundkompisar. Här kommer lite bilder på Felix i sitt nya hem. Felix är såld med bibehållen avelsrätt så ha kommer få en egen sida på vår hemsida snart också ( www.nattsmygarn.com ).

Första mötet med nya kompisarna

Mys i soffan

Samma sovstil :)

Äta jord, är det bra för magen tro?

På promenad

SÖÖÖÖÖTTTTTTTT

Felix visar vem som bestämmer

Stor och liten

Skutt

Sovande  i linje

Spaning i Skultuna

Åsa är fantastiskt duktig på att fota och facebook svämmar över av bilder på Felix ;) men det är bara roligt. Jag är glad över att Felix kommit in i sin nya flock så fint och att de trivs ihop.

Sen sist har vi också varit iväg två dagar och laddat batterierna hemma hos Belle (Dorikas mamma). Det blev en del bilder fotade men jag hänvisar till Belles egna blogg http://sommarhunden.blogspot.se/ där Carina skrivit och berättat om våra dagar där.

Valparna fick verkligen roliga nya erfarenheter, springa i skogen, lukta på massor av nytt, träffa nya människor osv. Emi lyckades även hitta en död fågel som hon greppade i nacken och sprang iväg med. Jisses. Men Emi var glad. Emi fick ett nytt smeknamn av Carina "Hajen". De är ju rätt bitiga i den här åldern när de är uppstissade.

Emi, Miri och Dorika är anmälda till en inoff i Ludvika den 5:e april. Vi har ju inte varit på utställning på länge så det ska bli kul att ställa ut igen. Åsa ska ställa Felix så det blir rena rama släktträffen.

Jag vill också tacka för alla mail, sms och bilder/inlägg på facebook som valpköparna delar med sig av. Det värmer mitt hjärta att mina små valpar är älskade. För mig finns inget underbarare än mina italienare som delar glädje och sorg och ger kärlek oavsett.

Soffa igår <3 p="">


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar