söndag 5 januari 2014

God fortsättning och valpbesök x2

Valparna tog nyår med snarkningar. De sov sig igenom alla raketer som hördes ute :)

Men tänder har de nu munnarna fulla utav :) vilket känns nu när de ska testa gaddarna. Ytan som de rör sig på har blivit större och de vågar utforska mer.

Igår hade valparna besök två gånger. Vi första besöket var det väldigt sömnigt så det blev mest att sitta och titta på dem. Vid besök nummer två hade valparna hunnit bli pigga och lekte en del. Det märks att de är vakna längre tider även om de fortfarande sover en hel del.

Jag filmade valparna igår men bloggen vägrar lägga upp den, ska se om jag kan lösa problemet. Men några bilder från det nya året bjuder jag på.

De har så härliga sovstilar, ben och svansar lite överallt.

Lite trångt men det går :)

bus


Kan även skvallra om att nya hemsidan börjar ta form, den är inte färdig men det tar sig sakta men säkert. Ni får gärna tjuvkika här http://nattsmygarn.com


och till sist så har jag lagt ut en annons på blocket och facebook ang pojkarna Eikichi och Eisuke som söker egna kärleksfulla hem. http://www.blocket.se/vastmanland/Italiensk_vinthund_51428179.htm?ca=9&w=1&last=1

 
Lite om rasen

Den italienska vinthunden är den minsta av alla vinthundar som ska ha en höjd mellan 32 och 38cm och en vikt på max 5kg. De är väldigt aktiva med full rulle och en massa bus i sinnet. Regn, blåst och kyla är dock inte poppis då de hellre bäddar ner sig i soffan/sängen.

Till färgen får de vara grå/blå, svarta eller isabell i olika nyanser. Vitt är endast tillåtet på tassar och bringa.

De är som vuxna väldigt elegant och snabba som vinden, det går inte att springa ifrån dem. Många uppskattar aktiviteter såsom agility och många hänger med bredvid cykeln eller på joggingturen. De älskar att leka med liksinnade.

Rasen passar för dem som vill ha en hund som är nära och kärleksfull.

Idag ser båda pojkarna lovande ut och det vore kul om iaf den ena skulle hamna hos någon som kan tänka sig att ställa ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar