måndag 4 februari 2013

Utställning i Karlskoga

Igår klockan 06:20 styrde vi kosan mot Karlskoga och gårdagens utställning. Med i bilen var hundarna Movitz, Dorika och Belle och vi tvåbenta jag och Suvi. Vi hade förutom att ställa hund med oss lite av våra kreationer. Försäljningen fick godkänt och vi fick reda på lite mer vad folk vill ha. Tyvärr var det isande kallt hela dagen och för frusna små vintisar är det inte det mest uppskattade.

Dorika och Movitz gick in som hund 81 och 82 i ringen och det tog lååång tid + att domarna hade en timmes lunchuppehåll. Men hundarna tog det med jämnmod.

Dorika var ensam valp vilket var lite tråkigt men men. Domare för dagen var Jack Brander.

Dorikas kritik:

Mkt elegant tikvalp. Vackert huvud och uttryck. Utm nosprofil, bett och tänder. Bra hals. För åldern tillräcklig bröstkorg. Tillr lång svans. Kylan stör rörelserna ngt. Underbar päls. Betagande temperament.

HP, BIR-valp

Vi var med i finalen men det var alla valpar mot alla valpar så där hade vi inte en chans.


Movitz hade motstånd då Erika kom med sin lille svarta kille.

Movitz kritik:

Elegant ung man. Vackert huvud och uttryck. Bra profil och bett. Bra hals. Bra över och underlinje. Utm päls. Hög och elegant på benen. Rör sig väl. Får inte lyfta frambenen högre.

HP, BH-1, BIR, BIG-2

Så vi är nöjda med gårdagens resultat :) Movitz rörde sig betydligt bättre i stora ringen vilket var kul, vi blev slagna av en whippet som plockade hem BIG-1.

Jag hoppas Suvi fick lite bilder men jag vet inte ännu.

Carina kom och vi åt middag tillsammans på vägen hem. Vi åt på en jättetrevlig liten pizzeria och det var så gott efter en dag med bara en toast och en liten festis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar