lördag 16 juni 2012

Avesta dag 1 och USA nyheter

I ett ihållande regn stod vi i timmar och väntade på bedömningen av cirneco. 4stycken tikar anmälda idag. Kita som var mycket irriterad på regnet gjorde trots allt bra ifrån sig och vi hade faktiskt uppehåll under själva bedömningen. Kita fick excellent men blev stoppad där då hon inte var helt bekväm med att domaren gick igenom henne på marken. Vi har tränat massor av bord hantering och lite glömt av hantering direkt på marken vilket märktes. Men jaja, bara nya tag till nästa utställning och mer träning. Rörelserna gick oerhört bra idag så vi vinner lite mer för varje utställning och om nått år eller så är Kita helt varm i kläderna ;)

Det har även kommit nyheter från USA. Nattsmygarn Basilio Barolo (cirneco) som till vardags kallas Liam ställdes ut för första gången idag och fick BOB samt Best in Miscellaneous. Jag är en mycket stolt uppfödare just nu.

Imorgon är det dags för Movitz (Nattsmygarn Chiaki Cho) att ta ett varv eller två i utställningsringen. Bilder och mer info kommer just nu är jag alldeles för trött.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar