fredag 18 maj 2012

Blandat

I onsdags åkte jag och mamma med Lena hem till en gammal kattungeköpare och hennes mammas som också genom åren blivit en vän. Där hemma träffade vi vår avkomma Imma som i stamtavlan heter Nattsmygarn Imma Lolita Pop. Imma är född -98 så en dam av ålder och boss hemma hos klosterkatterna http://klosterkatterna.blogspot.se/ vi träffade även unge herr Philemon. Lena fick göra sig bekant med dessa två och det gick över all förväntan. Igår åkte vi hem igen men det blir fler besök i Otterbäcken. Under vår vistelse fick Belle vara hos Suvi med Boy och Movitz där Belle fick rå om Movitz alldeles så mycket som hon ville. Kita var med syrran och hennes kille. När vi kom hem stannade Lena hos mamma för lite helglugn.

Idag har vi sovit, ja massor både jag och hundarna och katterna. Har varit så trött i flera veckor så det behövdes väl. Men vi har också gjort lite nytta som att åka och köpa kattsand, hundgodis och leka i en hage. När vi skulle ta långpromenad regnade det så den fick flyttas fram.

På söndag är det hundträff i Kungsbyn, ett gäng vinthundar blir det iaf så det blir kul. Ska försöka komma ihåg kameran OCH att fota... Är visst lite dålig på det.

Nästa helg är det dags för årets andra officiella utställning då jag och Kita drar till Österbybruk. 5 cirneco är anmälda. Vilka som kommer kan jag gissa mig till men vi får se om jag har rätt. Sen får vi se vad domaren gillar Kita, det blir ju lite nervöst med tanke på hennes tandförlust men det får vi ta. Domaren nästa söndag heter Michael Leonard och är från Irland. Han har inte dömt cirneco i Sverige tidigare.

Moon börjar bli fint runt om magen och snart kommer det smått där. Kattungar, åh det var så länge sedan sist. Måste ta en magbild på henne.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar